Rólunk

onas-(14).jpgAz emlék arról a korról, amikor a TV-készülék egy bizonyos pozícióban állt az asztalon, és a nézőnek kellett megtalálnia a megfelelő helyett, hogy egyáltalán nézni tudja, úgy hangzik, mint egy őskori történet. A mai technika ezzel szemben tökéletesen alkalmazkodik felhasználóihoz. Ennek bizonyítéka a Stell márka széles termékkínálata is, amely 2005 óta fix, kihúzható és állítható Tv-tartó konzolokon és AV-készülékeken kívül különböző típusú modern asztalokat és polcokat is magában foglal.

A Stell termékek egyik legfőbb előnye a csúcsminőség és a maximális rugalmasság mellett a könnyű kezelés, ami az egyszerű vezérlés és a kellemes használat garanciája. Különösen a dizájn szerelmesei értékelik a Stell márka minden termékére jellemző attraktív külsőt.

A választékban sok tartótípus megtalálható a legkülönbözőbb típusú és méretű TV-khez és AV-készülékekhez. A széles kínálatból egyaránt választhat a 100” képernyő tulajdonosa, aki 70 kg-os teherbírású kihúzható és állítható tartókonzolt szeretne, és az a hölgy, aki főzés közben egy 13” képátlójú kis televíziót néz, és akinek bőven megfelel egy egyszerű fix Stell tartó a konyhai pultba beépítve.
A Stell márka kínálatában talál Tv-asztallal kombinált tartókonzolt, vagy önálló minden belsőhöz megfelelő univerzális kisasztalt akár fém/üveg, akár fa/üveg kialakításban.

Népszerűek az asztali TV- és képernyőállványok, amelyek megkönnyítik a számítógépes munkát.
Az utóbbi időszak trendje, ami nemcsak nyilvános tereken érvényesül, hanem modern kialakítású lakásbelsőkben is, az akár 80 kg teherbírású mennyezeti állítható TV-tartó konzolok 70” képátlójú készülékekhez, és szintén mennyezeti - fix vagy kihúzható - projektortartók.

A Stell márka gondol a jó zene kedvelőire is. DVD és SET-TOP-BOX készülékekhez praktikus univerzális polcokat és fali állítható tartókat kínál a hangszórók számára, amelyek hozzájárulnak a minőségi zene- vagy szöveghallgatáshoz.
A Stell termékek jól ismerik a műholdvevő-tulajdonosokat is – széles körben használatosak a jó minőségű, ugyanakkor kedvező árú antennatartók - ezeket akár a falra, akár az erkélyre, akár egy rúdra felerősítheti.